Agenzia Immobiliare I.P.I. s.a.s.

Lid van FIMAA

Kantoorinformatie:


Makelaarskantoor Immobiliare I.P.I. (Istituto Proposte Immobiliari) van Luigi en Grazia Sormano, en Carlo Gallo werkt samen met nederlandse Johanna Noyon en Ton van Schaik, die ook zelf in de streek wonen.
Wat kan IPI voor u doen?
Wij begeleiden u van a tot z bij het zoeken naar en het kopen van uw huis in onze streek. Vervolgens kunnen wij u helpen bij allerhande administratieve zaken, zoals het openen van een bankrekening, het afsluiten van verzekeringen, het laten aansluiten van gas, water en licht.
Bovendien kunnen we uw bouwproject organisatorisch en administratief begeleiden en u assisteren bij de selectie van architecten en aannemers, alsmede bedrijven voor materiaal.
De huizen
De prijzen van de aangeboden huizen zijn nog erg laag t.o.v. andere streken in ItaliŽ en het aanbod is groot en divers.
Er zijn rustieke - vaak nog op te knappen - oude boerderijen met veel grond en bijgebouwen, maar ook nieuwere huizen, die meteen bewoonbaar zijn. Men kan kiezen voor een afgelegen plek of voor een gehucht of dorp. Wie van een bijzonder uitzicht houdt zal een huis kiezen hoog boven op een heuvel. Sommige huizen staan midden in het bos, andere weer op open velden. Ook in grootte is er alle keus: van een appartement tot een landgoed waar men een hotel zou kunnen beginnen.
Onze internetsite is er op gericht een duidelijk beeld te geven, daarom staan er - per huis - een aantal basisgegevens op: ťťn of meerdere foto`s en - indien voorhanden - plattegronden van huis en/of grond. Daarna wordt het dichtstbijzijnde dorp belicht en kan - middels aanklikken - de plaats op de kaart gevonden worden. Bovendien kan men geografisch zoeken.
Waar in ItaliŽ?
Ons werkgebied beslaat een deel van de provincies Liguria en Piemonte. Liguria ligt in het noordwesten van ItaliŽ aan de Middellandse Zee. De kust heet hier de `Bloemenriviera` en ligt in het verlengde van de Franse
CŰte díAzur. Liguria grenst landinwaarts aan Piemonte.
Hoewel wij samenwerken met makelaars, die aan de Bloemenriviera opereren, zijn we zelf gespecialiseerd in het achterland van Savona (25 tot 60 km achter de kustlijn).
Waarom in onze streek?
 overweldigende rust en natuur
 Ĺ - 1 uur v.d. Middellandse Zee
 lage prijzen, authentieke huizen
 ouderwets hartelijke bevolking
 befaamde keuken
 gerenommeerde wijnen
 in 1 dag bereikbaar
 cultuursteden op korte afstand
 skigebieden in de buurt
 Nederlandse begeleiding

Contactgegevens:


Agenzia Immobiliare I.P.I. s.a.s.
Piazza Abba 2
17014 Cairo Montenotte (SV)
ItaliŽ

Contactpersoon: Mevr. Johanna Noyon
Tel. 0039-019 570 4005
Tel. 0039-388 745 2106
http://www.immobiliareipi.it

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Lid van:   

Federazione Italiana Mediatori Agenti d`Affari


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

ItaliŽ: 96 objecten