Gruissan Immobilier

Lid van SNPI

Kantoorinformatie:


Gruissan Immobilier, makelaarskantoor ideaal gelegen in het historische dorp van Gruissan. Opgericht meer dan 30 jaar geleden, heden geleid door een jong en dymisch team. Zij staan voor u klaar met hun kennis en kwaliteiten voor de aankoop of verkoop van uw onroerend goed en huur en/of verhuur van uw vakantie woning.

Gruissan heeft voor u veelzijdig aanbod in onroerend goed : de typische chalets (huizen op palen) aan het brede zand strand, appartementen in de levendige plezier haven met winkels en restaurants, pittoreske historische dorps huizen gelegen aan de rand van de zoutmeren en luxueuse villa`s met zwembad in de nieuwbouwwijk van Mateille.

In Gruissan komt u niets te kort, vele watersportmogelijkheden, windsurfen, kitesurfen, jetski en vele andere... In de heuvels van La Clape mountainbiken en wandelen, in de plezier jachthaven winkelen en flaneren in het avond rood, farniente op de lange brede zandstranden, fietsen van Gruissan naar Saint Pierre la Mer via Narbonne-Plage, Gruissan is ook dichtbij Narbonne, Montpellier, Perpignan en de spaanse grens voor een uitstapje naar Barcelona of de Pyrénéen.

Dus.... tot ziens en tot gauw!

Contactgegevens:


Gruissan Immobilier
8, Avenue Joseph Camp
11430 Gruissan
Frankrijk

Contactpersoon: Mevr. Schouten
Tel. 0033-(0)616 190 447
http://www.gruissanimmobilier.fr

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  


Lid van:   

Syndicat National des Professionnels Immobiliers


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 2 objecten