Holland Immocenter

Duitsland

Kantoorinformatie:


Welkom bij Holland Immocenter.
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van woningen in Duitsland, tevens helpen wij mensen bij het aankopen van woningen in Duitsland.

Een huis kopen of verkopen in Duitsland is ingrijpend. Er komen allerlei aspecten bij kijken variŽrend van onderhandelen, taxatie, financiering, verzekering, notariŽle aktes en de uiteindelijke overdracht.

Door de juiste keuzes te maken kunt u het maximale eruit halen. Holland Immocenter kan u hierbij terzijde staan en zal zijn meerwaarde bewijzen.

Holland Immocenter is een dynamisch en gedreven makelaarskantoor dat zich kenmerkt door persoonlijke begeleiding, gedegen expertise en een groot Nederlands en Duits netwerk.

Gedurende het gehele proces van verkoop, aankoop of (ver)huur behartigen wij uw belangen. Verder verzorgen wij het gehele traject waarbij service, kwaliteit en resultaat voorop staan.

Contactgegevens:


Holland Immocenter
OststraŖe 50
48599 Gronau - Epe
Duitsland

Contactpersoon: Dhr. Maarten Bolk
Tel. 0049-2565-40 15 900
Tel. 0049-176-31241216
http://www.hollandimmocenter.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 1 object