Mimosaventure

Lid van IMPIC

Kantoorinformatie:


l meer dan 10 jaar heeft Mimosaventure haar makelaarsactiviteiten ontwikkeld in de Algarve waar correctheid en kwaliteit van dienstverlening bovenaan staan.
Met een werkwijze die gebaseerd is op persoonlijke service, deskundigheid, nauwkeurigheid, beschikbaarheid en inzet. Wij verzekeren al onze klanten van volledige transparantie en professionaliteit service. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit.
Mimosaventure is een gevestigde onderneming en een verwijzing in de onroerend goed markt.
We hebben een universum van uitgebreide diensten en vaardigheden binnen de onroerendgoed markt en het creëren van nieuwe geïntegreerde diensten en voorwaarden om het rendement van onze klanten te garanderen.
Mimosaventure activiteiten zijn gericht op verkoop, onroerendgoed management en onderhoud en als toegevoegde waarde het verhuur van vakantiewoningen en lange termijn verhuur.

Contactgegevens:


Mimosaventure
Rua Fernão Vilarinho, LT 15, Lj 7
8600-315 Lagos
Portugal

Contactpersoon: Dhr. Andre de Koning
Tel. 00351-282 087 152
Tel. 00351- 914447347
Fax. 00351-282 087 728
http://www.mimosaventure.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  


Lid van:   

Instituto dos Mercados Públicos, do Imobiliário e da Construção


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Portugal: 349 objecten