Ibiza Now Real Estate S.L.

Spanje

Kantoorinformatie:


IBIZA NOW is een dynamisch makelaarskantoor opgericht door Maxim & Antoine, beiden met Nederlandse nationaliteit en met meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van huizen in Spanje en Ibiza. Uit onze passie voor huizen en de voldoening die wij krijgen bij het vinden van het droomhuis voor onze klanten, zijn wij Ibiza Now begonnen. Wij zijn makelaars op Ibiza en kwaliteit staat bij ons voorop.
Ons doel is u een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven. Wij spreken Engels, Spaans, Nederlands en Duits. Vanwege onze ervaring en persoonlijkheid zullen wij ervoor zorgen dat het zoeken naar uw woning een aangename ervaring zal zijn. In de hectische markt waarin wij ons vandaag de dag in bevinden geloven we dat een klant aandacht nodig heeft, waarbij een hoog niveau van service op prijs gesteld zal worden. Wij zijn meer dan blij, om de door ons opgebouwde contacten van zowel advocaten, architecten, binnenhuisarchitecten en bouwconstructeurs, met u te delen zodat u het best mogelijk advies krijgt. Naast onze eigen portfolio werken wij ondermeer samen met andere makelaarskantoren, dus als u ervoor kiest om Ibiza Now als uw makelaar te nemen dan bespaart u veel tijd, energie en wij doen het werk voor u.

Contactgegevens:


Ibiza Now Real Estate S.L.
Illa Plana 7
Ibiza
07800 Ibiza
Spanje

Contactpersoon: Dhr. Maxim Rettich
Tel. 0034-600235207
Tel. 0034-697304705
https://www.ibizanowrealestate.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 87 objecten